Kungligt besök på Stockholm Resilience Centre

Igår fick Line Gordon och Lisen Schultz möta Kronprinsessan Victoria och samtala om resiliens, hållbar utveckling, matproduktion, och landskapsförvaltning. Forskningen om Vattenriket och biosfärområden mottogs med stort intresse, liksom insikterna om betydelsen av vattencykeln för matproduktion och andra ekosystemtjänster i landskapet. Kronprinsessan tillbringade hela dagen på Stockholm Resilience Centre, och mötte även Johan Rockström, Carl Folke, Garry Peterson, Oonsie Biggs, Henrik Österblom och Beatrice Crona.

Läs mer här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s